aScOrarCe îl recomandă ?

Programul aScOrar nu numai că ne ajută la alcătuirea orarului, dar ne și generează cu respectarea tuturor condițiilor psihohigenice și organizatorice pe care le am impus. Programul generează automat orarul optim conform datelor și condițiilor impuse de către utilizator.

Cu ajutorul aplicației extrem de ușor se pot face și modificări în orar, dacă sunt necesare. Programul ne urmărește mișcările și dacă încălcăm condițiile prealabile, ne atenționează, și ne recomandă unde se poate intercala orar respectivă, ținând cont de orele libere ale profesorului care predă disciplina respectivă. Orarul modificat poate fi tipărit oricând.

Programul ne ajută și la găsirea suplinitorilor în caz de boală sau alte evenimente speciale. Orarul profesorilor, care pot fi revizuite cu ușurință asigură posibilitatea să se găsească rapid profesorul suplinitor cel mai potrivit.

Utilizarea ușoară, manualul de utilizare detaliat ne ajută să folosim foarte eficient acest produs în generarea orarelor pentru școala noastră.